Παρασκευή 01.12.2023 | Εορτάζουν: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Περιοδεία Ιωάννη Μπούγα σε Καλαμπάκα και Πύλη

ΤΟΠΙΚΑ13.10.2023 | 5:25 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε Καλαμπάκα και Πύλη περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Φωκίδας, Ιωάννης Μπούγας με αφορμή και την διενέργεια του επαναληπτικού γύρου των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου και της στήριξης της υποψηφιότητας του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την Καλαμπάκα και συνεχίστηκε στην Πύλη, όπου έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα. Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον Κώστα Μαράβα για την εκ νέου εκλογή του ως Δήμαρχος Πύλης, με τους δύο άντρες να συζητούν θέματα της επικαιρότητας. Ο Κώστας Μαράβας αναφέρθηκε στην πρόσφατη κακοκαιρία και την άμεση παρέμβαση όλου του μηχανισμού του δήμου, ώστε να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες για την επιστροφή στην κανονικότητα, ζητώντας την ενεργή υποστήριξη του Υφυπουργού. Ακολούθησε επίσκεψη στην αγορά της Πύλης με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και τον Δήμαρχο Πύλης να ακούν με προσοχή τα προβλήματα, αλλά και τα αιτήματα εμπόρων και των καταναλωτών, συμφωνώντας να δρομολογηθεί ένας καλύτερος συντονισμός κατά την επικείμενη επίσκεψη του Κώστα Μαράβα στην Αθήνα.

Ο κ. Μπούγας δήλωσε ότι «είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλίας. Όπως επανειλημμένα έχει πει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι Περιφερειάρχες είναι άμεσοι συνεργάτες της Κυβέρνησης και πρέπει να ενστερνίζονται το όραμα της για την περιφερειακή ανάπτυξη. Ο Κώστας έχει δώσει απτά δείγματα για τον τόπο του, το έργο του και την αποτελεσματικότητά του. Με τις συνθήκες που αντιμετωπίζει σήμερα η Θεσσαλία, είναι ο πιο κατάλληλος να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα, να αναδημιουργήσει τις καταστραφείσες υποδομές, να δώσει προοπτική ανάπτυξης στον τόπο, αλλά και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους που θα διατεθούν. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες της Θεσσαλίας θα του δώσουν ξανά αυτή τη δυνατότητα την προσεχή Κυριακή.»

Από κοινού με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης στην περιοδεία του στις λαϊκές αγορές και τα καταστήματα της περιοχής μετείχαν επίσης οι Βουλευτές Τρικάλων κ.κ. Αθανάσιος Λιούτας και Αικατερίνη Παλιούρα-Παπακώστα, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Πύλης κ. Αλέξανδρος Αραπογιάννης, ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Τρικάλων κ. Ηλίας Τσιμπίδας, η Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Μετεώρων κα Αγορίτσα Ντούλα, η Ταμίας της ΔΕΕΠ κα Μαρία Σιουτέρη, η Υπεύθυνος Τουρισμού ΔΕΕΠ κα Μελπομένη Στεφοπούλου, η Γραμματέας της ΔΕΕΠ κα Μάνη Γιαννοτάκη, μέλος της ΔΕΕΠ κα Παναγιώτα Ματαλιά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας, συνεργάτες του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης