Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Περιοδεία της ΔΕΕΠ ΝΔ στην Διάβα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.04.2023 | 6:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλή τον Πρόεδρο Γιάννη Κουτσονάσιο ,την ταμία Μαρία Σιουπέρη, την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μετεώρων Αγορίτσα Ντούλα και μέλη του ΔΣ μετέβησαν στην Διάβα προκειμένου να συνομιλήσουν με κατοίκους της κοινότητας για τις εκλογές και για το πρόγραμμα της ΝΔ.

Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό από τους κατοίκους προς το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν τις δράσεις και σε άλλα τοπικά διαμερίσματα και δημοτικές ενότητες.

Όπως δήλωσε ο κ . Κουτσονάσιος: «Η ΝΔ θα είναι και πάλι κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός διότι παρά τα προβλήματα έγινε έργο την τετραετία 2019-2023 και θα γίνουν ακόμα περισσότερα την επόμενη τετραετια».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης