Κυριακή 22.05.2022 | Εορτάζουν: Αιμίλιος, Μίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

Περιπέτεια για επαγγελματία στη Φαρκαδόνα

ΤΟΠΙΚΑ22.10.2018 | 4:58 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

«Ακαριαία» κινητοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, όπως επίσης και οι Αστυνομικές Αρχές, για τον εντοπισμό και την σύλληψη, αγνώστου-ων, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής, κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να αφαιρέσουν αγροτικό όχημα λίγο έξω από το Ζάρκο.

Η κινητοποίηση των Αρχών, υπήρξε άμεση, γεγονός, που λίγες ώρες αργότερα, έφερε τα επιθυμητά θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα, ιδιοκτησίας 50χρονου επαγγελματία που δραστηριοποιείται στη Φαρκαδόνα, βρισκόταν σταθμευμένο μαζί με άλλα αυτοκίνητα σε προαύλιο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην είσοδο του Ζάρκου, έναντι της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας.

Άγνωστος-οι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, κατάφεραν να το παραβιάσουν και να το απομακρύνουν. Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή, ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία έσπευσε να καταγράψει το γεγονός, ξεκινώντας τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Η κινητοποίηση υπήρξε κάτι παραπάνω από άμεση συνδράμοντας στις έρευνες αστυνομικοί άλλων περιοχών.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας το αυτοκίνητο εντοπιζόταν εγκαταλειμμένο σε περιοχή της Λαμίας και συγκεκριμένα κοντά στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας.

Οι Αστυνομικές Αρχές ειδοποίησαν τον κάτοχο του οχήματος για τον εντοπισμό του, ενώ αναμένεται η παράδοσή του στον κάτοχο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη-ων συνεχίζονται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης