Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Περισσότερη καθαριότητα με στοχευμένες παρεμβάσεις

ΤΟΠΙΚΑ21.02.2024 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με συνεχείς παρεμβάσεις από συνεργεία της Διεύθυνσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών, ο Δήμος Τρικκαίων αυξάνει την προσπάθεια να διατηρούνται καθαρές και οι συνοικίες της πόλης.

Ολο το προηγούμενο διάστημα, με πρόσθετες ομάδες προσωπικού, καθαρίστηκαν πλατείες και γειτονιές σε Καρυές, Ριζαριό, Αγία Μονή, Φλαμούλι, Αμπελάκια.
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται επιπλέον της καθημερινής δραστηριότητας του τμήματος Καθαριότητας και Ειδικών Συνεργείων και, όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Τάκης Παζαΐτης, «δε σταματάμε να διατηρούμε καθαρές τις γειτονιές.

Με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθαρίζουμε όλα τα σημεία, αλλά ζητούμε τη συνεργασία και των πολιτών». Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο κ. Παζαΐτης, η συνεργασία έγκειται σε 4 σημεία:
– στην απεύθυνση όλων στο «20000»
– στη μείωση του όγκου των κουτιών που απορρίπτονται στους μπλε κάδους ανακύκλωσης
– στην προστασία των κάδων και των απορριμμάτων κλείνοντας τα καπάκια
– στη μη ρύπανση των κόμβων, κυκλικών και μη, με απορρίμματα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης