Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Παίρνουν τα βουνά…

ΑΘΛΗΤΙΚΑ01.08.2019 | 1:23 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Για τον Α.Ο Τρίκαλα από σήμερα ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Οι «κυανέρυθροι» αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης για την Ευρυτανία, όπου αναμένεται να διαμείνουν μέχρι και τις 13 Αυγούστου.

Εκεί, θα μονταριστεί η ομάδα και θα μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.

Η αποστολή του Α.Ο Τρίκαλα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Montana, ενώ θα δοθεί κατά την παραμονή της ομάδας στο Καρπενήσι ένα φιλικό κόντρα στο Λεβαδειακό, είτε στις 8, είτε στις 10 Αυγούστου.

 

Γενέθλια για τον Ηλία Αιβάζογλου

 

Ημέρα γενεθλίων η χθεσινή για τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Α.Ο Τρίκαλα Ηλία Αιβάζογλου

Ο ισχυρός άνδρας της “κυανέρυθρης” ΠΑΕ γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα εννοείται με τα οικογενειακά του πρόσωπα, τη σύζυγο και το παιδί του αλλά και με κάποιους στενούς συνεργάτες.

Ανάμεσά τους και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σαμολαδάς και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης που του ευχήθηκαν, ενώ έκοψε και την καθιερωμένη τούρτα.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του εύχεται, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πολλές επαγγελματικές αλλά και “κυανέρυθρες” επιτυχίες.

Για τον Ηλία Αιβάζογλου μεγάλο στόχο βέβαια αποτελεί το να πανηγυρίσει με το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου την πολυπόθητη άνοδο με τον Α.Ο Τρίκαλα και καθημερινά μοχθεί , ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

 

Νέο δείγμα υψηλής οργάνωσης

Συνεχίζονται τα δείγματα υψηλής οργάνωσης στην ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα, καθώς η ομάδα απέκτησε αυτοκίνητο συνοδείας στα πλαίσια της οργάνωσης που επιχειρείται με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος

Είναι έτσι εμφανές ότι στο φετινό Α.Ο Τρίκαλα θα παίζουν μπάλα σε υψηλό επίπεδο τόσο εντός αγωνιστικών χώρων, βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει έως τώρα εκεί, όσο και εκτός γηπέδων.

 

 

Τέλος και τυπικά ο Τάτιτς

 

Έτσι κι αλλιώς… πέρασε και δεν ακούμπησε. Ο Λάζαρ Τάτιτς αποκτήθηκε από τον ΑΟΤ τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς

Την Τετάρτη (31/7) η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών επικύρωσε την συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε την  συναινετική λύση συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή Λάζαρ Τάτιτς με την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα από 4/4/2019».

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop