Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Πιέσεις στην Στέλλα Ντούβλη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.01.2024 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πιέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ παραδέχθηκε ότι δέχεται η προσφάτως συνταξιοδοτηθείσα αναισθησιολόγος Στέλλα Ντούβλη, όπως ανέφερε μιλώντας στη Λέσχη 97,6.

Όπως τόνισε «Είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω να πάρω το χαρτί απόλυσης λόγω… γήρατος, κι έτσι παραιτήθηκα τον Οκτώβρη. Μάλιστα, μου τηλεφώνησαν από το Υπουργείο αν επιμένω στην παραίτηση, διότι υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη από αναισθησιολόγους.

Και με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ τον κ. Σερέτη συναντήθηκα, που μου ζήτησε να παραμείνω, όμως επέμενα στη συνταξιοδότηση. 41 χρόνια υπηρέτησα το ΕΣΥ, και δεν μπορώ με αυτές τις συνθήκες τις νοσοκομειακές να συνεχίσω. Με ενοχλεί η νοοτροπία που δεν αλλάζει εύκολα, και τα προβλήματα που παραμένουν ακριβώς τα ίδια.

Ισχύει επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πίεση προς το μέρος μου να κάνω αίτηση για τη θέση διοικήτριας του ΓΝΤ. Μέχρι αυτή τη στιγμή αντιστέκομαι, δεν το επιθυμώ ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι ως την 1η Φεβρουαρίου, δεν το νομίζω όμως. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν το αντικείμενο και θα μπορέσουν να προσφέρουν στη θέση αυτή».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης