Σάββατο 24.10.2020 | Εορτάζουν: Σεβαστιανή, Σεβαστίνα, Σεβαστιάνα, Σεβαστή, Σέβη, Σεβούλα, Σεβαστούλα

Τι δείχνουν τα ανεπίσημα στοιχεία από τις μετρήσεις των υποψηφίων

Ποιοι εκλέγονται από Παπαστεργίου – Κρεμμύδα

ΤΟΠΙΚΑ28.05.2019 | 7:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ώρα που τα επίσημα αποτελέσματα για την σταυροδοσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αναμένεται να αργήσει, τα μόνα διαθέσιμα στοιχεία προέρχονται από τους υποψηφίους και τις μετρήσεις που έχουν κάνει οι ίδιοι από τα πρακτικά που έφτασαν στο Δημαρχείο.

Σε πολλές περιπτώσεις στις μετρήσεις αυτές υπολείπονται κάποια τμήματα, αλλά έχει ήδη φανεί ποιοι έχουν φύγει μπροστά και ποιοι βρίσκονται στο όριο.

Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε μία ανεπίσημη καταγραφή των πρακτικών, ώστε να δοθεί τέλος (όσο αυτό είναι δυνατό) στην αγωνία των υποψηφίων, αφού όπως είπαμε τα επίσημα στοιχεία θα αργήσουν. Μέχρι τώρα πάντως, αυτή η ανεπίσημη καταμέτρηση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, από το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παπαστεργίου στην πόλη, φέρεται πως προπορεύονται και έχουν καταφέρει να εκλεγούν οι (με αλφαβητική σειρά): Αλεστά Σοφία, Αναστασίου Άκης, Αναστασίου Χρήστος, Ζιώγας Γιώργος, Καταβούτας Γιώργος, Κοτρώνη-Μπαλοδήμου Γεωργία, Κωτούλας Γιάννης, Λάππας Μιχάλης, Λέρας Νίκος, Μητσιάδη Βασιλένα, Μπρουζούκη Νικολέτα, Ντιντής Παναγιώτης, Παζαϊτης Τάκης, Παναγιώτου Γιώργος, Ρόμπος Φόρης, Σακκάς Νίκος, Ψύχος Κώστας. Για τη θέση ή θέσεις που απομένουν γίνεται μάχη τριών – τεσσάρων υποψηφίων για να εκλεγούν.

Όσον αφορά τον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα φαίνεται ότι έχει ξεκαθαρίσει η εκλογή για την πόλη των Χρήστου Λάππα, Ζήση Γκουγκουστάμου, Θόδωρο Σπανού και Βούλας Βότσιου. Από εκεί και πέρα γίνεται μάχη για μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο ανάμεσα στους (με αλφαβητική σειρά): Στέφανος Βαβύλης, Δημήτρης Ζαϊράκης, Χρήστος Κωνσταντός, Γιώργος Λουλές, Απόστολος Ντέρης, Νατάσα Παιδή, Ευάγγελος Σαμαράς και Ελευθέριος Τσικρικάς. Να σημειώσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο συνδυασμός του κ. Κρεμμύδα εκλέγει 8 συμβούλους στην πόλη και 1 στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες, αν και αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Να σημειώσουμε και πάλι πως αυτά τα ονόματα δεν προκύπτουν από επίσημα στοιχεία, αλλά από μετρήσεις των ίδιων των υποψηφίων, οπότε είναι λογικό να υπάρχει επιφύλαξη και η πιθανότητα των ανατροπών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο συνδυασμός του Δημήτρη Παπαστεργίου εκλέγει 18 ή 19 δημοτικούς συμβούλους στην πόλη και 7 ή 8 στην Περιφέρεια. Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει στη Φαλώρεια, και από το αν εκεί εκλεγούν 1 ή 2 σύμβουλοι, που θα καθοριστεί με ένα συγκεκριμένο αλγόριθμο από το υπουργείο Εσωτερικών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop