Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πηλός εν δράσει… στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων στις διακοπές του Πάσχα πρόσφερε τη δυνατότητα στα παιδιά να ασχοληθούν με πρωτότυπες δραστηριότητες, με φυσικές πρώτες ύλες, να εξοικειωθούν με παραδοσιακές τέχνες ενώ παράλληλα με την φαντασία τους να μάθουν και να δημιουργούν με πηλό.

Η δραστηριότητα της γλυπτικής με πηλό επιλέχθηκε από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς αποτελεί μια δραστηριότητα που ενθαρρύνει την ανακάλυψη, τον πειραματισμό και την συναισθηματική έκφραση. Έτσι τα παιδιά δούλεψαν με βασικό υλικό τον πηλό, που χρησιμοποιείται εδώ και τρία εκατομμύρια χρόνια από τον άνθρωπο, με στόχο την ενίσχυση της αισθησιοκινητικής ανάπτυξης και λεπτών κινητικών δεξιοτήτων τους. Πήλινες μορφές, κατασκευές και χαρά γέμισαν τους χώρους του ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ προσφέροντας στα παιδιά ένα ανεπανάληπτο ταξίδι δημιουργικότητας.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι πηλοπλαστικής στο ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο εικαστικός Παναγιώτης Μπρέντας ( FΩS FineArtStudio) που πρόσφερε την καθοδήγησή του στα παιδιά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης