Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ποιος θα έχει το πλεονέκτημα;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.05.2018 | 9:30 πμ

Γράφει ο/η

Κώστας Τσέκλημας

Γράφει ο/η Κώστας Τσέκλημας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΣ Τρικάλων… για να μην μαζεύει τους παίκτες της μίας ή της άλλης ομάδας μέσα στο κατακαλόκαιρο, επιλέγει να πραγματοποιήσει έναν αγώνα διαβάθμισης ανάμεσα στους δύο 3ους του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Έτσι λοιπόν… σήμερα στις 17.00 Ο ΑΟ Γλίνους και ο Απόλλωνας Λυγαριάς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο γήπεδο του Πυργετού με φόντο… μια άνοδο στην Α’ ερασιτεχνική εάν και εφόσον προκύψει κενή θέση.
Σίγουρα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι δύο ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν έτοιμες για να διεκδικήσουν τη νίκη σε ένα ματς που εάν λήξει χωρίς νικητή θα οδηγηθεί στην παράταση και στα πέναλτι.
Διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Κοντίνος με βοηθούς τους Νταλούκα και Σταφυλά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης