Τρίτη 29.09.2020 | Εορτάζουν: Κυριάκος

Πίτα και βραβεύσεις από την «Αγία Βαρβάρα»

ΤΟΠΙΚΑ05.01.2019 | 12:41 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών το Φιλανθρωπικό Σωματείο η «Αγία Βαρβάρα» βράβευσε δεκαεπτά (17) συνολικά αποφοίτους λυκείου που κατάφεραν και εισήχθησαν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης το Σωματείο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με αφορμή την έλευση του νέου έτους. Ευχή όλων των παραβρισκόμενων η νέα χρονιά να φέρει υγεία, χαρά και περισσότερη ευτυχία σ’ όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε έκρυβε κάτι ξεχωριστό και έδινε μια σειρά μηνυμάτων για την φιλανθρωπική δράση του Σωματείου.

Όπως τόνισε η πρόεδρος κ. Λόλα Κατσανούλη, η ημέρα αυτή είναι ημέρα χαράς για το Σωματείο γιατί επιβραβεύει την προσπάθεια των παιδιών για μάθηση.

«Η δράση του Σωματείου μας είναι πλέον γνωστή και για τούτο εν συντομία αναφέρω πως το Σωματείο μας βοηθάει οικονομικά οικογένειες που έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός του έτους, ανθρώπους με Μεσογειακή Αναιμία για να αντεπεξέλθουν στην αντιμετώπισή της και πολλές άλλες περιπτώσεις που πέφτουν στην αντίληψή μας, κατά καιρούς και έχουν ανάγκες οικονομική φύσεως», τόνισε η κα Κατσανούλη.

Τα ποσά που δόθηκαν στους νέους φοιτητές προέρχονται από το Σωματείο της Αγίας Βαρβάρας, από το ίδρυμα Λεωνίδα Μακρή στην μνήμη του γιατρού από τη Γεωργία Μάνη στην μνήμη της κόρης της Δήμητρας Μάνη.

Οι βραβευθέντες ήταν οι:

Βραβεία Σωματείου «Η Αγία Βαρβάρα»

Τόλια Φωτεινή, Καργιώτης Θωμάς, Καραλής Γεώργιος, Βαϊράμη Ηλιάννα, Καλαμαράς Στέφανος, Σουλιώτη Αλεξάνδρα, Τσεπέλε Βασίλειος, Γαλάνη Γεωργία, Τσιάρας Βασίλειος, Πλακιάς Ηλίας, Ιωαννόπουλος Νικόλαος, Σούλτης Αθανάσιος.

Βραβεία Ιδρύματος Λεωνίδα Μακρή

Γκούμε Λαυρεύντης, Βούλγαρης Μάριος, Τσίκου Ευαγγελία.

Βραβεία κας Γεωργίας Μάνη

Αθανασίου Ειρήνη -Νίκη, Τσιούμαρη Ειρήνη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop