Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Πιθανή απόφαση τον Ιούνιο για τα ANFAs

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ06.02.2020 | 4:04 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ικανοποίησή του για την πρόοδο, που έχει σημειώσει η ελληνική οικονομία, εξέφρασε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Παόλο Τζεντιλόνι.

Μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο κοινοτικός επίτροπος ανέφερε ότι μια πρώτη απόφαση για την αλλαγή χρήσης των κερδών από ANFAs και SMPs με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο θα μπορούσε να ληφθεί τον Ιούνιο, υπό την προϋπόθεση ότι η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να κινείται στη σωστή κατεύθυνση και εφόσον συνεχίσουν να τηρούνται οι δεσμεύσεις.

Ο κοινοτικός επίτροπος πρόσθεσε ότι «ο Χρήστος Σταϊκούρας μάς έχει δείξει ότι τηρεί τις δεσμεύσεις του», στέλνοντας έτσι ένα θετικό σήμα αναφορικά με τη λήψη των σχετικών αποφάσεων.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Σταϊκούρας έθεσε όλο το πλέγμα των ελληνικών διεκδικήσεων, λέγοντας ότι «συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις της χώρας, διεκδικούμε όμως περισσότερο δημοσιονομικό χώρο και θα δουλέψουμε δημιουργικά με τους εταίρους για να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020