Πέμπτη 29.10.2020 | Εορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνος, Μελιτινή, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτίνος, Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα

Πλήρης αβεβαιότητα για το μέλλον

ΑΘΛΗΤΙΚΑ27.03.2020 | 4:29 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον Α.Ο Τρίκαλα παραμένουν άπαντες εκτός προπονήσεων, ακολουθώντας τα μέτρα κατά του κορωνοιού και φυσικά τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει για όλους η υγεία.

Μέχρι και τις 6 Απρίλη θα παραμείνει σίγουρα η υπάρχουσα κατάσταση, η οποία είναι γεγονός ότι δημιουργεί σε όλους μία σχετική αβεβαιότητα για το μέλλον.

Και μπορεί η ομάδα να έκανε φέτος το χρέος της και με το παραπάνω στους αγωνιστικούς χώρους, όντας μέχρι τη στιγμή της διακοπής στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Football League, ωστόσο, άγνωστο παραμένει το αν τελικά το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί για να παιχτούν οι τρεις υπολειπόμενες αγωνιστικές ή όχι.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν το επόμενο διάστημα από την ΟΥΕΦΑ θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, καθώς θα διευκρινιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το αν υπάρχει παραθυράκι η δράση να συνεχιστεί το Μάη, ή αν θα έχουμε οριστική διακοπή.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση δε βοηθάει τον Α.Ο Τρίκαλα, καθώς υπό κανονικές  συνθήκες μεθαύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Football League θα ολοκληρωνόταν και θα ξεκινούσε άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν

Τώρα, είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop