Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πλήρης επιβεβαίωση για τον Τσιλιμίγκα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ11.09.2018 | 11:30 πμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης για τις πληροφορίες ως προς τις προθέσεις του Νίκου Τσιλιμίγκα. Βγήκε χθες στον  «ζυγό» ο Μάκης Ιακωβάκης και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της στήλης για το δίλημμα του κ. Τσιλιμίγκα μεταξύ Περιφέρειας και Βουλής. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον ίδιο να βολιδοσκοπεί υποψηφίους για την Περιφέρεια. Ήδη, όπως δήλωσε ο κ. Χρήστος  Κωνσταντός, βρέθηκε μέσω τρίτων με τον κ. Τσιλιμίγκα ο οποίος του πρότεινε να μετάσχει στο ψηφοδέλτιο με τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ να το σκέφτεται.

Στην πρώτη γραμμή ο Ιακωβάκης

Ο κ. Ιακωβάκης παραμένει στην πρώτη γραμμή της μάχης για την Περιφέρεια όντας περιφερειακός σύμβουλος ο οποίος συνειδητά δεν κάνει ντόρο αλλά έχει λόγο και άποψη για την Περιφέρεια και ειδικά για την ανάπτυξη που παραμένει το μεγάλο ζητούμενο.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης