Σάββατο 21.05.2022 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Πληροφορίες για εντοπισμό της σορού του Κασόγκι

ΔΙΕΘΝΗ23.10.2018 | 6:40 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέες πληροφορίες έρχονται να υποστηρίξουν το σενάριο για τον εντοπισμό της σορού του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News, το οποίο επικαλείται δικές του πηγές χωρίς να τις κατονομάζει, βρέθηκαν μέλη της σορού του δημοσιογράφου ενώ το πρόσωπο του είναι «παραμορφωμένο» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

Η πηγή μάλιστα του Sky News, αναφέρει ότι τα μέλη του δημοσιογράφου βρέθηκαν στον κήπο του σπιτιού του σαουδάραβα γενικού πρόξενου.

Νωρίτερα, το Sputnik είχε διαδώσει την είδηση ότι, σύμφωνα με τον ηγέτη του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ, το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις τουρκικές αρχές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης