Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης

ΤΟΠΙΚΑ14.04.2023 | 2:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλήθος κόσμου και σήμερα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, όπου χιλιάδες Τρικαλινοί και επισκέπτες πλημμύρισαν δρόμους και καταστήματα.

Ο πεζόδρομος της οδού Ασκληπιού σε αρκετά διαστήματα έμοιαζε απροσπέλαστη από τον πολύ κόσμο, που έκανε την βόλτα και τα ψώνια του στην γιορτινή αγορά.

Στον ίδιο ρυθμό και οι επισκέπτες της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να αυξάνονται σε αργίες και γιορτές τουλάχιστον σε ότι αφορά την πόλη των Τρικάλων, που ενδείκνυται ως κέντρο για εξορμήσεις στις γύρω περιοχές. Καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, τα Τρίκαλα βρίσκονται στο επίκεντρο εκδρομέων από όλη τη χώρα που βρήκαν διέξοδο στην πόλη μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης