Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πλοηγός για την Αυτοδιοίκηση ο Χρήστος Μιχαλάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ24.06.2020 | 6:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επικεφαλής Αυτοδιοίκησης β’ βαθμού της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ο Χρήστος Μιχαλάκης, σε μία περίοδο, όπου καλούνται να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, της οικονομικής της αυτοδυναμίας και της διοικητικής της αυτοτέλειας.

Προφανώς και η επιλογή του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, ο Κ. Μητσοτάκης βασίζει πολλά στην εμπειρία και τις γνώσεις του Αντιπεριφερειάρχη, με το έργο που παράγεται στην Π.Ε. Τρικάλων, να αποτελεί πλοηγό αποτελεσματικότητας για τους φορείς Αυτοδιοίκησης ολόκληρης της χώρας.

Αν μη τι άλλο ο Χρήστος Μιχαλάκης, έχει μάθει να αναλαμβάνει και να φέρνει σε πέρας κάθε έργο που του ανατίθεται, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του προβολή. Αλλά, ίσως, η καλύτερη προβολή να είναι η αναγνώριση του έργου του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης