Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Πλούσια βραδιά παραδοσιακών χορών στην Πύλη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ27.08.2018 | 3:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ζωντάνεψε η παράδοση στην Πύλη όπου  στην πλατεία της Πύλης συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, απολαμβάνοντας τους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας που χόρεψαν με άριστη εκτέλεση τα χορευτικά Συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλισσας κ. Ευαγγελίας Παλλαντζά,  καθώς και του Κέντρου Χορού «ΤΡΙΚΚΗ» Τρικάλων, ενθουσιάζοντας το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση

Η παραπάνω εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» στον Δήμο Πύλης, με οργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύλης με την αγαστή συνεργασία του  Δήμου Πύλης.

Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης  ο οποίος προσφώνησε τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς  του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Πανάγος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Γεώργιος Παλλαντζάς, ο Πρόεδρος του Π. Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης,  ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Άννα Κοθρά  και ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Πύλης κ. Στυλιανός Παπασπύρου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης