Παρασκευή 19.07.2024 | Εορτάζουν: Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά, Διός, Δίας, Μακρίνα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΠΟ Φήκης: “Γιορτή του Τρικαλινού ποδοσφαίρου το ματς με ΑΟ Τρίκαλα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.03.2023 | 1:35 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ο ΠΟ Φήκης υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο για το γόητρο.
Οι κόκκινοι εξέδωσαν ανακοίνωση για το συγκεκριμένο αγώνα, καλώντας παράλληλα τον κόσμο όλου του νομού να δώσει το παρόν στο γήπεδο.
Αναλυτικά:
Τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/3 στις 16:00, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Θεωρούμε τον αγώνα αυτό ως μια γιορτή του Τρικαλινού ποδοσφαίρου και προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν και να απολαύσουν την αναμέτρηση των δύο καλύτερων ομάδων του Νομού.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης