Κυριακή 29.05.2022 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Ποινές στις ομάδες αν δε φορούν μάσκες οι θεατές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.11.2021 | 2:53 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την έξαρση της πανδημίας, οι ομάδες θα τιμωρούνται με ποινές αν ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί μάσκα!
Ο κορωνοϊός «καλπάζει» στη χώρα μας, καθώς καταγράφονται αλλεπάληλα αρνητικά ρεκόρ. Tην (2/11) είχαμε 6.700 νέα κρούσματα, την στιγμή που 59 συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους και ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε ήδη του 434.
Σε έκτακτη ενημέρωσή ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα και προβλεπόμενες «ποινές» σε όσους δεν συμμορφώνονται με αυτά.
Μεταξύ άλλων ο κ. Πλεύρης τόνισε πως αν δεν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα γήπεδα (στα οποία, υπενθυμίζουμε, έχουν δικαίωμα πρόσβασης μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης) και αν ο κόσμος στις εξέδρες δε φοράει μάσκα, τότε υπεύθυνες θα θεωρούνται οι ομάδες, οι οποίες και θα τιμωρούνται!
«Θα υπάρξει ποινή στις ομάδες αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας και οι άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα γήπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης