Τρίτη 29.11.2022 | Εορτάζουν: Φαίδρα, Φαιδρούλα, Φαιδρίνα, Φιλούμενος, Φίλος, Φιλουμένη, Φιλομίνα, Φιλομίλα, Φιλομίλη, Φίλη

Πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

ΤΟΠΙΚΑ10.10.2022 | 5:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, συμμετέχοντας ως κεντρικός ομιλητής, στην ανοιχτή, πολιτική συνέλευση του κόμματος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών Τρικαλινά στελέχη του κόμματος, από τον χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού, σε μια συγκέντρωση που θύμιζε κάτι από τα παλιά.

Τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Γιάννης Τριγώνης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του άσκησε έντονη κριτική στη κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις από το ΠΑΣΟΚ στα σημερινά μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα με σκοπό το άνοιγμά του στην κοινωνία. Αυτό δήλωσε εξάλλου στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Μάντζος. “Αυτές οι συναντήσεις έχουν έναν στόχο… Τον διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών που προάγει την πολιτική που κάνουνε στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει στην κοινωνία και αυτό αποδεικνύει αυτή η εκδήλωση. Παρόμοιες εκδηλώσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας” τόνισε μεταξύ άλλων.
Ο Δημήτρης Μάντζος επικεντρώθηκε στην ανάγκη ανασυγκρότησης του κόμματος, μέσα από μια διαδικασία διαλόγου, διαβούλευσης και συμμετοχής των μελών του, ώστε να καταφέρουν να φέρουν το κόμμα και πάλι μπροστά και την κοινωνία ξανά στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην ανάγκη της δίκαιης κατανομής των βαρών της ενεργειακής κρίσης μεταξύ κράτους και πολιτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εσκεμμένη στήριξη σε παράγοντες και παρόχους ενέργειας, που όλο αυτό το διάστημα έβγαλαν υπέρογκα κέρδη. Να μειωθούν όλοι οι έμμεσοι φόροι του κράτους, ζήτησε από το βήμα της εκδήλωσης των Τρικάλων ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα διατηρεί ιερό δεσμό με τους αγρότες.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημήτρη Μάντζου, πήραν το λόγο τοπικά στελέχη όπως η Λώρεν Κασσοπούλου, ο Γιώργος Οικονόμου, ο Σωτήρης Μπλέτσας, ο Στέφανος Μπουλογεώργος κ.α.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης