Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ05.07.2018 | 2:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανταπέδωσε από το βήμα της Βουλής τα βέλη στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση για την Οικονομία στη Βουλή. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «πολιτικό ψεύτη» και «πολιτικό απατεώνα» απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και σημείωσε: «Όσες παραστάσεις και αν δώστε, όσα κρεσέντα κι αν χρησιμοποιήσετε […] δεν μπορείτε να κοιτάξετε την κοινωνία στα μάτια». Από το «go back madame Merkel, σήμερα εκλιπαρείτε για ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη», τόνισε.

«Είστε Ψεύτης, Ψεύτης, Ψεύτης με Ψ κεφαλαίο και χρησιμοποιείτε αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα· δεν συναντήθηκα ποτέ με την κ. Μέρκελ στη σύνοδο του ΕΛΚ» απάντησε στην αναφορά του κ. Τσίπρα σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, που υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ παρακάλεσε την γερμανίδα καγκελάριο να επιμείνει στην υλοποίηση των περικοπών για τις συντάξεις και στη μείωση του αφορολόγητου.

Αναφερόμενος στη σεναριολογία που αναπτύσσει η κυβέρνηση για την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων το 2019, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Περικοπές συντάξεων δεν προβλέπονταν στο γ’ μνημόνιο, άρα δεν έδωσε εντολή ο λαός για αυτές. Ήταν, δε, τελείως αχρείαστες. Είναι τίμημα της δικής σας προσωπικής αναξιοπιστίας. Εμείς δεν ψηφίσαμε αυτές τις περικοπές και για να αφήσουμε τα παραμύθια: Εμείς έχουμε ετοιμάσει τροπολογία, την έχω εδώ, και η κ. Γεννηματά κατέθεσε σχετική πρόταση νόμου, να ψηφίσουμε μαζί ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις. Για να δούμε ποιος είναι ο υποκριτής σε αυτήν την αίθουσα, ποιος λέει την αλήθεια και ποιος κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό».

«Όταν η επόμενη κυβέρνηση αποδείξει την μεταρρυθμιστική της προσήλωση, θα διεκδικήσει και θα πετύχει τη μείωση των υπερπλεονασμάτων. Είναι άδικο οι Έλληνες να πληρώνουν την ανικανότητα, τις αυταπάτες και τον κυνισμό του κ. Τσίπρα για δύο γενιές» υπογράμμισε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης