Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

Πωλητήριο για 74 ακίνητα από την Συνεταιριστική Τράπεζα

ΤΟΠΙΚΑ26.07.2019 | 2:42 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Πωλητήριο μπήκε σε 74 ακίνητα που έχουν περάσει στη δικαιοδοσία και ιδιοκτησία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, έπειτα από διαδικασίες πλειστηριασμών και κατασχέσεων. Τα ακίνητα ανήκαν σε δανειολήπτες, που δεν εξυπηρετούσαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην τράπεζα, με αποτέλεσμα να ακολουθείται η γνωστή τακτική για την κάλυψη των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Τα εν λόγω ακίνητα, βρίσκονται όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μιας και πολλά από αυτά χρησιμοποιούταν και ως εξοχικές κατοικίες. Κάθε ακίνητο παρουσιάζεται αναλυτικά ώστε οι εν δυνάμει αγοραστές να βλέπουν τα χαρακτηριστικά του και αν ανταποκρίνεται η εκτίμηση του κόστους του στα αντικειμενικά κριτήρια.

Όλα τα ακίνητα, φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της τράπεζας (http://www.bankofthessaly.gr/content/diathesi-akiniton-pros-polisi) με φωτογραφικό υλικό, σε ειδική κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει προχωρήσει μόνο η Συνεταιριστική Τράπεζα σε αντίστοιχες διαδικασίες. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η Τράπεζα Πειραιώς που διαθέτει ακίνητα στη Θεσσαλία είτε προς δημοπράτηση είτε και μίσθωση μέσω leasing ακινήτων. Σε αυτή την περίπτωση, διακρίνεται και ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Περτούλι Τρικάλων. Όπως επίσης και η Eurobank  με 10 ακίνητα προς αντίστοιχη διάθεση στο νομό Τρικάλων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop