Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πιαλεία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19.06.2019 | 5:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην Πιαλεία, όπου στις 20.30 στην πλατεία του Χωριού παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρματωλικού, όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του Τόπου μας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παν. Μάνου  αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς  αφού καλωσόρισε  τον κόσμο και τους επισήμους ευχόμενος Χρόνια Πολλά, η σημερινή πολιτιστική μας εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος έτσι   γίνεται και φέτος  με δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συνεχίζοντας  ο κ. Λεμονάς και  επί τη ευκαιρία της αποχώρησης του από την Τοπική Κοινότητα  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους χωριανούς τους συνεργάτες του στην Κοινότητα, καθώς και παράγοντες πολιτιστικών και άλλων φορέων του Χωριού για την καλή συνεργασία που είχε μαζί τους, στον χρόνο της θητείας του.

Επίσης ευχήθηκε στον νεοεκλεγέντα  Πρόεδρο  της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κων/νο Πατσιούρα και στα υπόλοιπα μέλη,  καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο και στην εκτέλεση των καθηκόντων του στην Κοινότητα, με τις όποιες δυσκολίες.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Λιούτας, το μέλος της Διοίκησης του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Γεώργιος Καπέλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο νέος Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κωνσταντίνος Πατσιούρας, και το μέλος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Μαρία Νίκου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης