Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον Δ. Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ12.06.2018 | 9:26 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Και ο Ιούνιος είναι μήνας εκδηλώσεων στον Δήμο Πύλης. Συνεχίζονται, κάτω από την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού σημαντικές δράσεις, οι οποίες αναλύονται ως παρακάτω:

1ον: Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στο Γήπεδο Πύλης, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με την επωνυμία «ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ», ο Πρόεδρος του Πορταϊκού κ. Αθανάσιος Κανέλας και ο υπεύθυνος των παιδικών τμημάτων κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπαλής,  οργανώνει Γιορτή λήξης της χρονιάς, προσκαλώντας παιδιά και γονείς.

2ον: Το Σάββατο,  16 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. στην Πιαλεία, στον χώρο του Μουσείου θα γίνει το 5ο Συνέδριο με τίτλο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ & ΠΙΑΛΕΙΑ», με σημαντικούς ομιλητές, με δρώμενα και ανταλλαγή σκέψεων- απόψεων.

3ον: Την Κυριακή, 17 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωϊ, ο Ορειβατικός Σύλλογος Πύλης, ο Γυμναστικός Σύλλογος και η HeaIthProiect, διοργανώνουν αγώνα δρόμου 1.000 μέτρων, με τίτλο «PORTA KIDS RUN»,  για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πύλης, με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημαρχείο Πύλης. Υπεύθυνος εκδήλωσης ο κ. Άρης Καραμπέρης.

4ον: Την Τρίτη, 19 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ., η Σχολή χορού DANC LAB και η κ. Αγγελική Πιλίγκου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση με τίτλο «dream in a dream».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ