Πέμπτη 29.07.2021 | Εορτάζουν: Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

Πολιτιστικό καλοκαίρι στην Πύλη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ12.07.2019 | 4:55 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δροσερό καλοκαίρι ετοιμάζουν φορείς και σύλλογοι στο Δήμο Πύλης με κορυφαία διοργάνωση το 1ο Φεστιβάλ με τίτλο «Η ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΞΕ» και στόχο να χαρίσει μουσικές, πολιτιστικές και συλλογικές στιγμές στους επισκέπτες του. Ένας διαφορετικός πολιτιστικός αέρας στην Πύλη με τέσσερις μέρες ποιοτικής μουσική από τοπικά σχήματα αλλά και μεγάλα ονόματα της κεντρικής μουσικής σκηνής!

Με βάση το πρόγραμμα, τα μουσικά σχήματα του Φεστιβάλ για σήμερα είναι στις 21:00 οι Κλώνοι και στις 22.00 Γιάννης Παπαγεωργίου, το Σάββατο η διασκέδαση συνεχίζει με Μυστακίδη ενώ την Κυριακή στις 21:00 η ρεμπέτικη κομπναία της Κληματαριάς και αμέσως μετά στις 22:00 οι Usurum θα δώσουν τη δική τους νότα.

Παράλληλα με το φεστιβάλ την Κυριακή 14 Ιουλίου ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός σύλλογος Ροπωτού, πραγματοποιεί το καθιερωμένο «Αντάμωμα Ροπωτιανών και φίλων» στην τοποθεσία «Μαντρί» σε ένα μαγευτικό τοπίο το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1300 μέτρων.

Επίσης, το τριήμερο 12,13 & 14-7-19  ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων θα πραγματοποιήσει την Πανελλήνια ιππική συγκέντρωση στο Περτούλι Τρικάλων, στην θέση Περτουλιώτικα λιβάδια με μουσική επένδυση και τις τρεις βραδιές.

Εναλλακτικά από 12 μέχρι 14 Ιουλίου 2019 όσοι βρίσκουν πιο ελκυστική την οδήγηση μηχανών, θα πραγματοποιηθεί στην γραφική Ελάτη το τρίτο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, στον χώρο του Προφήτη Ηλία.
Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.
Γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του συλλόγου επαγγελματιών ορεινού όγκου Ν. τρικάλων «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».

Τέλος στις 20 Ιουλίου , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοκαρυάς Η ΓΚΡΟΠΑ οργανώνει εκδήλωση στους καταρράκτες Παλαιοκαρυάς και στο πέτρινο τοξωτό γεφύρι ειδικά για τους νέους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop