Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων

Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2023 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πολλά είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση στα Τρίκαλα. Για την κακοκαιρία εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Τρικκκαίων στην οποία αναφέρει:

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες για την πρωτοφανή σε χιλιοστά βροχής κακοκαιρία που πλήττει κυρίως την πόλη και χωριά της περιοχής.
Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα κυρίως σε φρεάτια, τα οποία έχουν καθαριστεί στο μεγαλύτερο μέρος τους, αλλά ο μεγάλος όγκος βροχόπτωσης δυσκολεύει υπερβολικά την απορρόφηση του νερού.
Οι εργαζόμενοι στα αρμόδια τμήματα της ΔΕΥΑΤ και του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων βρίσκονται στα σημεία, όπου εμφανίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα, και συνεχώς προσπαθούν να δώσουν λύσεις.
Οι τηλεφωνικοί αριθμοί 2431020000 (Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών) και 2431076715 (της ΔΕΥΑΤ) είναι συνεχώς σε λειτουργία και για τον λόγο αυτόν μερικές φορές δεν απαντάται άμεσα το κάθε τηλεφώνημα.
Ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει για επικοινωνία και τα social media σε Facebook και Instagram (https://www.facebook.com/DimosTrikkaionofficial και @dimostrikkaion_official αντιστοίχως) για αναφορά σε θέματα φρεατίων ή οποιαδήποτε άλλη συνδρομή ζητηθεί από τους πολίτες.
Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων απαντά στο τριψήφιο 199.
Ο Δήμος Τρικκαίων ζητά την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών για την επίλυση των προβλημάτων που εμφανίζονται.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης