Τρίτη 21.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Παρεμβάσεις και επισκευές στις στέγες τριών δημοτικών κτηρίων

ΤΟΠΙΚΑ16.02.2023 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν δημοτικά κτήρια προσπαθεί να δώσει μέσω των προβλεπόμενων εργασιών ο Δήμος Τρικκαίων. Πλέον ο Δήμος πραγματοποιεί παρεμβάσεις και επισκευές στις στέγες τριών δημοτικών κτηρίων. Στόχος του Δήμου η ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων αλλά ταυτόχρονα η συντήρηση των κτιρίων εξαιτίας της πολυκαιρίας.

Πρόκειται για εργασίες που κατά βάση αφορούν σε αντιμετώπιση υγρασίας, σε τρία κτήρια: στο κτήριο του Ε΄ΚΑΠΗ, σε τμήμα της στέγης του Α’ Βρεφονηπιακού Σταθμού και σε τμήμα του δώματος του κλειστού γυμναστηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (στην Μπάρα).

Τη σχετική σύμβαση για το έργο υπέγραψε το πρωί της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου με την ανάδοχο του έργο κ. Ελένη Σουλεμέτση. Ο προϋπολογισμός του έργου με τον τίτλο «Επισκευή στεγών δημοτικών κτηρίων» ανερχόταν σε 126.000 ευρώ με χρηματοδότηση από τον Δήμο Τρικκαίων.

Και στα τρία κτήρια θα γίνουν εργασίες ανάλογες των προβλημάτων, όπως αποξήλωση και καθαρισμός ψευδοροφών ή καταστραμμένου ασφαλτόπανου, θα γίνουν καθαρισμοί, όπου απαιτείται, θα τοποθετηθούν μονώσεις και νέες στέγες, επίσης όπου απαιτείται.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ