Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση συνεργαζόμενων φορέων στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ07.10.2019 | 4:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή το πρωί  πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη ενημερωτική συνάντηση με αφορμή την πάροδο των πέντε ετών από την έναρξη της λειτουργίας της.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν: η Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης κα. Κατερίνα-DianaDemoulas-Merriam και  ο Αντιπρόεδρος κος Απόστολος Ηλιόπουλος.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Μετεώρων κος Θοδωρής Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Γιώργος Θώμος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μετεώρων Βασίλης Κυριακούλης,  οι μοναχές Μαξίμη και Ευσεβία από την Ιερά Μονή Ρουσάνου, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Τρικάλων κος Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο προϊστάμενος του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου από το ΜΙΕΤ, κος Αγαμέμνων Τσελίκας με τη συνεργάτιδά του, κα. Χριστίνα Κόσυβα και εκπρόσωποι από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κα. ΘεόπηΚατσιαμάνη και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από την  κα. Δημουλά, η οποία βράβευσε τον Καθηγητή Πληροφορικής κ. Γρηγόρη Δερεκενάρη για την πολύτιμη προσφορά του και βοήθεια στη Βιβλιοθήκη.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη παρουσίαση των ψηφιοποιημένων χειρογράφων, η οποία προκάλεσε αφορμή για συζητήσεις και ερωτήσεις από την πλευρά του Δημάρχου και του κοινού.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που αποδέχθηκαν τη πρόσκληση μας.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης