Παρασκευή 03.02.2023 | Εορτάζουν: Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Συμεών, Συμεώνης, Σύμος, Συμεωνή, Συμεωνία, Συμεώνα, Σύμη

Πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στη Καλαμπάκα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ12.06.2018 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας σε όλο το Νομό Τρικάλων.

Τα Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των γιορτών μαθητικής δημιουργίας οι οποίες τελούν υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εντάσσονται σε μια σειρά δράσεων και συνεργασιών που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων με Δήμους, Συλλόγους, Οργανισμούς και Οργανώσεις προκειμένου να συνδεθεί η σχολική ζωή με τις τοπικές κοινωνίες. Στόχος των Φεστιβάλ είναι η καλλιέργεια πολιτισμικής συνείδησης καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και αυριανών ενήλικων πολιτών.

Τα Δημοτικά σχολεία της Καλαμπάκας, της Βασιλικής και της Διάβας παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Χορός και τραγούδι είχαν την τιμητική τους δίνοντας μια όμορφη εικόνα στην κεντρική πλατεία.

Από σήμερα  τόσο στα σχολεία της πόλης  όσο και στις Τοπικές Κοινότητες θα πραγματοποιούνται γιορτές με αφορμή την λήξη των μαθημάτων.

Βαγγέλης Γκιάτας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ