Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16.06.2023 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη Παρασκευή 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος με τίτλο «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…».

Αρχικά, τα παιδιά έμαθαν κάποιες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο της Άλκης Ζέη και της Ζώρζ Σαρή, που φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή τους. Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, στην ομάδα «Ζώρζ» και στην ομάδα «Άλκη», με αποστολή να εντοπίσουν στη Βιβλιοθήκη τίτλους των δυο αγαπημένων συγγραφέων. Έπειτα, με τα βιβλία που βρήκαν σχημάτισαν τον αριθμό εκατό, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της ΚΕ 2023! Τέλος, όλα τα παιδιά πήραν ένα ημερολόγιο της ΚΕ για να γράφουν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχής τους στα εργαστήρια και δανείστηκαν βιβλία για το σπίτι.

Το επόμενο εργαστήριο της ΚΕ θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 4 Ιουλίου στο χωριό              Αγιόφυλλο.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης