Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά με τον Άλεξ Ηλιόπουλο στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ22.09.2023 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα συνδυασμό ψυχεδελικού ροκ, πειραματικής και ηλεκτρονικής μουσικής, απόλαυσε το κοινό την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου με τον κιθαρίστα και πολυοργανίστα μουσικό Άλεξ Ηλιόπουλο (www.occultstereo.com).

Η μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονο πειραματισμό, φαντασία και μια διάθεση απόδρασης από αυτόν τον κόσμο, με σκοπό τη δημιουργία πρωτάκουστων και παράξενων ήχων που μαγνητίζουν όλες τις αισθήσεις.

Ο Άλεξ στο παρελθόν έχει μοιραστεί τη σκηνή με εκλεκτούς καλλιτέχνες, όπως οι Azalia Snail, The Veldt, Ava Mendoza, 3 Leafs, Naxatras, Avi Buffalo, Coastlands, Death Hawks και Clipd Beaks.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης