Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία της ψυχολόγου Σοφίας Ανδρεοπούλου στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ08.04.2024 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη η ομιλία της ψυχολόγου Σοφίας Ανδρεοπούλου με θέμα την «εκρηκτική» εφηβεία.

Με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Εφηβεία, η μεγάλη έκρηξη και πως θα επιβιώσετε ως γονείς», η κα Ανδρεοπούλου ανέλυσε συμπεριφορές και σκέψεις των εφήβων, όπως και τις αλλαγές που πρέπει να κάνουν οι γονείς στη στάση και στη συμπεριφορά απέναντί τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι πολλές φορές οι έφηβοί βουλιάζουν στη σύγχυση και στη βία, δεν εκφράζουν τα αισθήματά τους ή δεν έχουν βρει τον τρόπο να το κάνουν και οι γονείς, ενώ θα έπρεπε να τους κατανοούν, γκρινιάζουν συνεχώς και καυγαδίζουν. Τόνισε τη σημασία της αποδοχής των εφήβων από τους γονείς, τη καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ τους, την τήρηση των κανόνων, κυρίως από τους γονείς, ώστε να κερδίσουν τον σεβασμό των παιδιών τους και την υπομονή που χρειάζεται και από τις δυο πλευρές, ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ευτυχισμένη ζωή για όλη την οικογένεια!

Ευχαριστούμε την κα Ανδρεοπούλου που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, τις Εκδόσεις Διόπτρα για τη συνεργασία και το Βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος από τα Τρίκαλα.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης