Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ06.07.2021 | 6:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 06 Ιουλίου 2021, εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.).

Η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ανάμεσά τους βρέθηκαν νέοι αιμοδότες αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι στο άκουσμα της αιμοδοσίας έσπευσαν να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό και δώρο ζωής για τον συνάνθρωπο.

Όλοι οι εθελοντές υποβλήθηκαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και κατόπιν προσέφεραν αίμα, με τη βοήθεια και επίβλεψη ιατρού και νοσηλευτών του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία και να τους συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης