Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Πράττω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου

ΤΟΠΙΚΑ09.07.2018 | 3:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνεχίζω να ρέω με Το Ποτάμι από το 2014, μένοντας πολιτικά συνεπής στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει Το Κίνημα του Ποταμιού.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής Τρικάλων – Ιδιαίτερα τον Γραμματέα αυτής κ. Μανώλη Γιώργο για την εποικοδομητική και με πολιτικό αλληλοσεβασμό συνεργασία μας, τα μέλη της ΚΕ και τα στελέχη της Δημοκρατικής παράταξης του Νομού μας για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία μέχρι και σήμερα.  Τίμησα και σεβάστηκα τον χώρο συμμετέχοντας στο όλο εγχείρημα με καλή πίστη και διάθεση προς όλους, δηλώνοντας παρών σε κάθε διεργασία του Κινήματος Αλλαγής.

Εύχομαι Ειλικρινά, το Κίνημα Αλλαγής να βρει τον πολιτικό βηματισμό που χρειάζεται, για το καλό της χώρας και του χώρου.

Ωστόσο

Χωρίς την συμμετοχή του Ποταμιού, δεν θα είναι αυτό που ξεκίνησε να δημιουργείται, θα ήταν εύκολο μέσα σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον  να επιμερίσω ευθύνες και να ασκήσω κριτική, όμως είναι κάτι που δεν με αφορά να το κάνω προσωπικά, όλα και όλοι μας θα κριθούμε για τις επιλογές μας.

Πράττω λοιπόν αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου και συνεχίζω να εκφράζω τη Γενιά μου, τους κανονικούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας και όλους αυτούς που η φωνή τους υποεκπροσωπείται στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από Το Ποτάμι.

Πιλάτος Παναγιώτης

Μέλος της ΜΕ.ΣΥ.Α και της Επιτροπής Νεολαίας του Ποταμιού

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης