Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προάγγελος ενός ιστορικού Συνεδρίου, το προσυνέδριο ΝΔ, 50 χρόνια μετά την ίδρυση της παράταξης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ12.03.2024 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επίσημη πρώτη για τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που βρέθηκαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, για το Προσυνέδριο του κόμματος. Ανάμεσά τους, η Βουλευτής Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μετά τον πρόσφατο διορισμό της στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ανέλαβε ενεργό ρόλο και στην διοργάνωση του ιστορικού 15ου Συνεδρίου που συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Κατά την κεντρική του ομιλία στο Προσυνέδριο, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος ΝΔ, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης, κάνοντας ειδική μνεία στον ιδρυτή της παράταξης, Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και στην τολμηρή και καθοριστική απόφασή του να εντάξει τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.  Εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών του Ιουνίου, ο Πρόεδρος τόνισε την ανάγκη για διατήρηση της σταθερότητας της χώρας εντός του ευρωπαϊκού στερεώματος, που θα της εξασφαλίσει τη συνέχεια στην πρόοδο εντός και εκτός συνόρων.

Με αφορμή την συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση του κόμματος, ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το επετειακό έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά φέρει «τον δοξασμένο τίτλο της Νέας Δημοκρατίας, τον αριθμό 50 του χρυσού Ιωβηλαίου της και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού, που καίει στις καρδιές μας φωτίζοντας το αύριο».

Το 15ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος, θα λάβει χώρα στις 5-7 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ οι εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής εντείνονται διαρκώς για τον συντονισμό μίας διοργάνωσης που θα μείνει στην ιστορία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης