Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

Προχωράει το έργο του δικτύου αποχέτευσης Φαρκαδόνας

ΤΟΠΙΚΑ22.10.2020 | 5:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ολοκληρώθηκε η μετάβαση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που πρόκειται να γίνουν στην περιοχή της Φαρκαδόνας, το «Δίκτυο Αποχέτευσης Τ.Κ. Φαρκαδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 5.130.000,00 €.

Η βούληση του Δημάρχου Σπυρίδωνα Αγναντή είναι να ολοκληρωθούν σύντομα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την δημοπράτηση του έργου, με τη συνεργασία του Τμήματος Προγραμματισμού, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για έργο που θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης στη Φαρκαδόνα και περιλαμβάνει την κατασκευή πλήρους δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και ενός αγωγού που θα μεταφέρει τα λύματα στον πρόσφατα κατασκευασμένο Βιολογικό Καθαρισμό της Οιχαλίας.

Θα υπάρξει μάλιστα διπλό όφελος με την οικονομικότερη λύση για την αποχέτευση της Φαρκαδόνας και την αποδοτικότερη λύση για το Βιολογικό Καθαρισμό της Οιχαλίας, με τη μέγιστη δυνατή αξιοποίησή του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης