Παρασκευή 23.07.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

«Προχωράμε σε όλες τις αλλαγές»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12.07.2019 | 5:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Η παιδεία αποτελεί προτεραιότητα και θα προχωρήσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για μία ποιοτική δημόσια παιδεία, για όλα τα ελληνόπουλα, για να αναβαθμίσμενα πανεπιστήμια και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι.

Ο κ. Μητσοτάκης, εξέφρασε απόλυτη εμπιστοσύνη του σε όλους τους εκπαιδευτικούς που επιτελούν – όπως είπε – με αυταπάρνηση το καθήκον τους και σημείωσε ότι στόχος του είναι «να προσφέρουμε στα ελληνόπουλα όσο το δυνατόν καλύτερη παιδεία».

Από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου Παιδείας, όπως είναι το άνοιγμα των σχολείων το Σεπτέμβρη, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι προσλήψεις των 4.500 εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής που είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Η κ. Κεραμέως υπογράμμισε ότι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό συζητήθηκε και το θέμα της δίχρονης προσχολικής αγωγής, τονίζοντας ότι «είμαστε υπέρ, αλλά πρέπει να δούμε όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να μη μείνει κανένα παιδί εκτός».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop