Πέμπτη 29.07.2021 | Εορτάζουν: Θεόδοτος, Θεοδότης, Θεοδότη, Καλλίνικος, Καλλινίκης

Προχωρούν έργα στον Δήμο Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ02.07.2019 | 6:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με ταχείς ρυθμούς ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι η νυν δημοτική Αρχή Μετεώρων συνεχίζει ακατάπαυστα την υλοποίηση έργων τόσο στην έδρα του Δήμου, όσο και περιφερειακά. Στοχεύει έως και την λήξη της νυν δημοτικής περιόδου στα τέλη Αυγούστου να έχει ολοκληρώσει ένα σημαντικό μέρος αυτών προς όφελος του Δήμου και της κοινωνίας.

Η δημοτική Αρχή Μετεώρων και ο δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης συνεχίζουν λοιπόν την υλοποίηση ιδιαίτερα σημαντικών έργων για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Συγκεκριμένα, ένα ακόμη μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης Αποχέτευσης Μετεώρων, προχθές Δευτέρα, αποφασίστηκε ομόφωνα η αποδοχή του ποσού των 2.500.000 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που εντάσσεται στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αποχέτευση ομβρίων επέκτασης πόλης Καλαμπάκας Δήμου Μετεώρων».

Το έργο, με συνολικό προϋπολογισμό 3.757.200 ευρώ, αφορά την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις περιοχές των πολεοδομικών επεκτάσεων, βορειοανατολικά και νότια της πόλης της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων.

Με την υλοποίησή  του, ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων της πόλης της Καλαμπάκας, και αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων, που έπληττε μετά από κάθε βροχόπτωση, τις περιοχές επέκτασης του σχεδίου πόλεως Καλαμπάκας.

Η δημοτική Αρχή Μετεώρων λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας της στα τέλη Αυγούστου συνεχίζει με έργα που προγραμμάτισε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας με υπευθυνότητα και συνέπεια, με γνώμονα το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop