Δευτέρα 25.01.2021 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Προχωρούν οι διαδικασίες για την επέκταση του σχεδίου πόλης της Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ23.11.2019 | 1:13 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την διαδικασία ανάθεσης «Γεωλογικής Μελέτης Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως Τ.Κ. Πύλης» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Πύλης.

Σύμφωνα με χθεσινή σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Πύλης η πρώτη ανοικτή συνεδρίαση έλαβε χώρα στις 6 Νοεμβρίου στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Πύλης στην Λυγαριά (εκεί όπου στεγαζόταν το Δημαρχείο Γόμφων) όπου και ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραλαβής των κλειστών φακέλων από τα ενδιαφερόμενα μελετητικά γραφεία, έγινε έλεγχος της αρτιότητας και πληρότητας των φακέλων και σύνταξη του σχετικού Πρακτικού Ι.

Όπως τονίζεται από τον Δήμο η διαδικασία συνεχίστηκε την περασμένη Πέμπτη και πάλι στο δημοτικό κατάστημα της Λυγαριάς, με ανοικτή συνεδρίαση για τον έλεγχο των  φακέλων της Τεχνικής Προσφοράς. Σύμφωνα πάντα με τον Δήμο, θα ακολουθήσουν σύντομα οι κλειστές συνεδριάσεις που απαιτούνται για την σύνταξη και ολοκλήρωση του Πρακτικού ΙΙ.

Η σύνταξη της μελέτης αποτελεί μέρος της διαδικασίας που προβλέπεται για την επέκταση του Σχεδίου Πόλεως του οικισμού της Πύλης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις σύγχρονες απαιτήσεις βιώσιμων οικισμών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop