Κυριακή 28.05.2023 | Εορτάζουν: Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

Προχωρούν τα έργα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ26.04.2023 | 6:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για τα έργα της κεντρικής πλατείας και της ανάπλασης του Ληθαίου μίλησε στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Καταβούτας. Όπως είπε:

«Υπάρχει μια συνεννόηση με την Αρχαιολογική Υπηρεσία ώστε να αναδείξουμε το εύρημα που έχει κάποιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον στην αριστερή πλευρά της πλατείας. Θα αλλάξει η μελέτη και θα τροποποιηθεί στο συγκεκριμένο μόνο κομμάτι, και παράλληλα θα γίνονται οι εργασίες. Θα μπει κάτι σαν γυάλινο πάτωμα, φωτιζόμενο, και θα αναδεικνύουμε το συγκεκριμένο τοιχίο.

Δουλεύουμε εντατικά το τελευταίο διάστημα, υπάρχει δέσμευση από τον κ. Κατσιάβα ότι θα έχουμε έτοιμο το 1/3 της πλατείας μέχρι τον επόμενο μήνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη η πλατεία μέχρι τέλος του έτους, αλλά και ένα μέρος της πλατείας Εθνικής Αντίστασης.

Σε ένα άλλο έργο, άλλου εργολάβου, στην ανάπλαση του Ληθαίου, έχουμε δώσει σαφείς οδηγίες για τήρηση μέτρων ασφαλείας, τα οποία είναι απαράδεκτα, όπως και για την καθυστέρηση που παρουσιάζει στην εκτέλεση του έργου. Προχθές πάλι η υπηρεσία τού παρέδωσε ένα έγγραφο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο εργολάβο αλλά το έγγραφο που έλαβε πλέον περιλαμβάνει και χρέωση του. Είναι πλέον ένα βήμα πριν αναγκαστούμε να τον κηρύξουμε έκπτωτο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης