Πέμπτη 29.10.2020 | Εορτάζουν: Αβραάμ, Αβραμία, Μελιτίνος, Μελιτινή, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, Μελιτίνος, Μελίνα, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα

«Προέχει η υγεία όλων»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ19.03.2020 | 12:53 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Καμία συναίνεση από τον ΑΟ Τρίκαλα εν μέσω πανδημίας… στην επιστολή της Νίκης Βόλου για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η επιστολή εστάλη προς τον πρόεδρο της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσάκο και οι πληροφορίες λένε πως την συνυπογράφουν συνολικά οι 12 από τις 14 ΠΑΕ της κατηγορίας.

Επειδή αναφέρθηκε πως οι ομάδες του Ιωνικού και του ΟΦ Ιεράπετρας δεν έχουν υπογράψει απλά να σας αναφέρουμε πως η ΠΑΕ Τρίκαλα δεν δίνει την συναίνεση της για μια τέτοια αναδιάρθρωση. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν: “δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για αναδιαρθρώσεις όταν όλος ο κόσμος μάχεται με τον κορονοϊό. Προέχει πρώτα η υγεία”.

Στα Τρίκαλα έχουν κάθε λόγο να αντιτίθενται στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι κάποιες ομάδες θα ευνοηθούν από αυτή, όχι όμως και οι κυανέρυθροι που είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμούν τη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης στα πρωταθλήματα.

 

Βενέτης: «Υπέγραψαν και τα Τρίκαλα»

 

Εξηγήσεις και διευκρινήσεις για την επιστολή περί αναδιάρθρωσης της Νίκης Βόλου, που είδε πρώτα το φως της δημοσιότητας σε επιλεγμένα ΜΜΕ και εν συνεχεία κατατέθηκε αρμοδίως στη διοργανώτρια αν και αναφερόταν στο κείμενο ότι είχε πάει εκεί,  έδωσε ο αντιπρόεδρος των «κυανόλευκων».

Ο Βασίλης Βενέτης , ο οποίος μας τόνισε αρχικά ότι υπάρχουν δύο επιστολές. Η μία όντως αφορά την αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκας 2 σε Β’ Εθνική και χρονολογείται από τον Φεβρουάριο και άλλη – η δεύτερη μιλά για τα νέα δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί, την ανάγκη αλλαγών στην ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και έκανε αναφορά στην προηγούμενη, επισημαίνοντας ότι οι νέες συνθήκες κάνουν πιο επίκαιρη την αναδιάρθρωση.

Αυτή η -δεύτερη- επιστολή όντως, όπως μας παραδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Μαγνησίας, εκ παραδρομής δεν κατατέθηκε πρώτα στην Ένωση SL2-FL (αντί για τη Δευτέρα 16/3 την Τρίτη 17/3), αλλά υποστήριξε ότι υπήρξε μια σκόπιμη -προφανώς- διαρροή σε μερίδα του Τύπου από άλλη ομάδα και όχι από τη Νίκη Βόλου…

Παράλληλα, ο Β. Βενέτης υπογράμμισε στο a-sports.gr ότι τα Τρίκαλα, παρά τα όσα γράφτηκαν περί μη συναίνεσης τους, έχουν συνυπογράψει και απέστειλαν γραπτή απάντηση στη Νίκη Βόλου ότι «είμαστε σύμφωνοι με την πρόταση εξορθολογισμού των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 2 και Football League».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος των «κυανόλευκων» μας δήλωσε ότι: «Δεν είχαμε σκοπό να προκαλέσουμε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Και επίσης δεν έχουμε καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και είναι προσβλητικό να χαρακτηριζόμαστε σαν να είμαστε βοηθούμενοι του».

 

Επιστρέφει στις προπονήσεις από 27/3 η Βέροια

 

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και την απαγόρευση των προπονήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, οι αθλητές της ΠΑΕ Βέροια έλαβαν άδεια να μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Η άδειά τους ισχύει μέχρι 27 Μαρτίου και ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και τα μέτρα που θα ισχύουν, θα αποφασιστεί αν επιστρέψουν στις προπονήσεις ή αν θα παραταθεί ο χρόνος παραμονής τους στα σπίτια τους.

Οι αθλητές παρέλαβαν από τον προπονητή και τον γυμναστή τους ατομικό πρόγραμμα ώστε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση όταν ολοκληρωθεί η άδειά τους και επιστρέψουν στις προπονήσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, εκτός από το ατομικό πρόγραμμα, ζητήθηκε από τους αθλητές να τηρήσουν αυστηρά όλα  τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links: www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr, www.aedep.gr, www.espa.gr


Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop