Τρίτη 27.09.2022 | Εορτάζουν: Ακυλίνα, Ακυλίνη, Ακυλήνη, Επίχαρις, Επιχάρια, Ζήνων, Καλλίστρατος, Καλλιστράτης, Καλλιστράτη

Πρόεδρος ο Βαβίτσας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ27.06.2019 | 1:27 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Το ιστορικό σωματείο του Α.Σ. Μετέωρα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο,  απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη:

Πρόεδρος: Βαβίτσας Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδροι:  Παπαχρήστος Σωτήριος – Παπανικολάου Χρήστος

Γ. Γραμματείς : Σιαμουρέλης Γιώργος – Τζιανόπουλος Χρήστος

Ταμίες : Σιαμουρέλης Παναγιώτης – Αλεξίου Άγγελος

Γενικοί Αρχηγοί: Βάλλας Ιωάννης – Κυριάζος Απόστολος

Μέλη:    Τζουφέτας Δημήτρης, Καραλής Αποστόλης

Τσιομπίκας Γεώργιος, Βαβίτσας Γεώργιος

Πορτίκας Κωνσταντίνος, ΄Οπιτς Κωνσταντίνος

Παπακώστας Στέργιος, Πρεβέντης Αθανάσιος

 

Υπεύθυνοι Ακαδημίων: Τζιανόπουλος Χρήστος, Σιαμουρέλης Παναγιώτης, Πρεβέντης Αθανάσιος, Τσιομπίκας Γεώργιος, Πορτίκας Κωνσταντίνος, Σιαμουρέλης Γεώργιος.

 

Η νέα διοίκηση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης του ιστορικού σωματείου και των τμημάτων υποδομής και ζητεί τη συμπαράσταση και συμμετοχή όλων των καλαμπακιωτών, αφού το ποδοσφαιρικό «οικοδόμημα» για την περίοδο 2019-2020 θα στηριχθεί στην πόλη, σε μια δύσκολη για το σωματείο συγκυρία!

Επίσης, η νέα Διοίκηση, σας ενημερώνει για τα επόμενα βήματα, τα οποία θα γίνουν κι αυτά είναι:

– η συμφωνία με προπονητή

– η συμφωνία με παίκτες για την στελέχωση του ρόστερ της ομάδος για το πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και του Κυπέλλου Ελλάδος. Έμφαση δε, θα δοθεί στη συμμετοχή, όσο το δυνατόν περισσοτέρων «γηγενών» ποδοσφαιριστών.

Ακολούθως, θα κυκλοφορήσουν τα:

– εισιτήρια διαρκείας

– οι πινακίδες προβολής στο στάδιο

– οι χορηγοί της ομάδος

– η δημιουργία του βιβλίου μελών και η εγγραφή τους στο ιστορικό σωματείο.

Θα ακολουθήσουν φυσικά κι άλλες δράσεις, με στόχο την καθημερινή οικονομική ενίσχυση της ομάδος για την ομαλή της λειτουργία.

Επιπροσθέτως, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συμβάλουν προς στήριξη της «Ακαδημίας των Μετέωρων» και όλα τα μέλη των Ακαδημιών προς την αντρικής ομάδας, με στόχο την εύρυθμη και την καλύτερη λειτουργία του σωματείου, για την ανάπτυξη του αθλήματος, προς όφελος των αθλουμένων και των οικογενειών τους.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ  των προτέρων και σας θέλουμε ειλικρινά δίπλα μας.

Όλοι μαζί, για τον Α.Σ. Μετέωρα…

Όλοι μαζί, στο πλευρό του Ιστορικού Α.Σ. Μετέωρα, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος 90 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό της πόλης.

 

Η νέα Διοίκηση του

Α.Σ. Μετέωρα

 

ΥΣ.: Η νέα Διοίκηση του Α.Σ Μετέωρα, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος ότι είναι πάντα ανοιχτή, σε κάθε είδους προτάσεις των φιλάθλων για το καλό του σωματείου. Όποιος το επιθυμεί,  μπορεί να συμμετάσχει στα διοικητικά της ομάδος.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης