Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προετοιμασίες για την διόρθωση των γραπτών στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ28.05.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το 49Ο Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων που θα λειτουργήσει για μια ακόμη χρονιά στο νομό και θα δεχτεί γραπτά υποψηφίων πανελλαδικών εξετάσεων από άλλες περιοχές της χώρας.

Ήδη οι εργασίες βρίσκονται προς ολοκλήρωση και όπως αναφέρει ο πρόεδρος του βαθμολογικού κέντρου, Δημήτρης Θεοχάρης, την Παρασκευή το απόγευμα θα δεχτεί τα πρώτα γραπτά της Νεοελληνικής Γλώσσας – Έκθεσης.

Την Πέμπτη εξάλλου μια ημέρα πριν την έναρξη των εργασιών, θα υπάρξει ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο για την πορεία των εργασιών που θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση, μέχρι την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης των γραπτών και της καταχώρησής τους.

Ο πρόεδρος του βαθμολογικού κέντρου, θα συμμετέχει εξάλλου και στην συνάντηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, για να λάβει κατευθύνσεις, αλλά και τους κωδικούς εισαγωγής στο σύστημα του υπουργείου Παιδείας για την καταχώρηση στοιχείων και βαθμολογιών.

Στο τοπικό εξεταστικό κέντρο θα εργαστούν περί τα 100 άτομα, εκ των οποίων 30 μέλη επιτροπών και 70 και πλέον βαθμολογητές.

Μια ημέρα πριν την βαθμολόγηση του εξεταζόμενου μαθήματος, αναμένεται να διεξάγεται σύσκεψη με τους βαθμολογητές προκειμένου να λαμβάνουν ενημέρωση για την βαθμολόγηση των γραπτών.

Ο πρόεδρος του βαθμολογικού κέντρου εκφράζει την αισιοδοξία του, πως για μια ακόμη χρονιά δεν θα υπάρξουν προβλήματα, χάρη στην προετοιμασία που έχει υλοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα για την άρτια οργάνωση και λειτουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 49ο Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων λειτουργεί για μια ακόμη χρονιά στο 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων στην περιοχή της Αγίας Μονής και θα δεχτεί γραπτά άλλων περιοχών της χώρας.

Τα γραπτά των Τρικάλων θα διορθωθούν σε άλλη περιοχή, όπως άλλωστε γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφορικά με τα γραπτά των υποψηφίων των επαγγελματικών λυκείων μεταφέρονται και βαθμολογούνται σε ειδικά βαθμολογικά κέντρα που λειτουργούν ανά την Ελλάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης