Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προετοιμάζεται επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Κένυα

ΤΟΠΙΚΑ13.05.2023 | 4:33 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσημης επίσκεψης Αντιπροσωπείας Περιφερειαρχών από την Κένυα το αμέσως επόμενο διάστημα στην Θεσσαλία, η Πρόξενος ε.τ. της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία Βίκυ Πανταζοπούλου, επισκέφθηκε την Λάρισα φιλοξενούμενη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της πρόσκλησης προς την Πρόεδρο του Συμβουλίου των Περιφερειαρχών της Κένυας Anne Waiguru, τον Περιφερειάρχη της Kirinyaga, καθώς και τον κ. Ahmed Abdullahi, Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου των Περιφερειαρχών και Περιφερειάρχη του Wajir οι οποίοι πρόκειται να επισκεφθούν την περιοχή συνοδευόμενοι από συνεργάτες, μέλη των τοπικών κοινοβουλίων και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή δώρων και από τις δύο πλευρές. Η Πρόξενος προσέφερε κεραμικό της περιοχής Kissi δημιουργημένο από soapstone καθώς και το εξαιρετικό εξαγώγιμο προϊόν της Κένυας τσάι Sasini. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του δώρισε στην Πρόξενο έκδοση της Θεσσαλίας με ιστορικά, πολιτιστικά και λαογραφικά στοιχεία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης