Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Προετοιμάζεται για τις εσωκομματικές ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΑ06.03.2024 | 6:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, για να εκλέξουν την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων.

Για την εξυπηρέτηση των μελών και την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προγραμμάτισε να συστήσει 5 εκλογικά τμήματα σε όλο το φάσμα του νομού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν γραφτεί έως και τις 3/2/2024. Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 18:00 και θα πραγματοποιηθεί στα παρακάτω σημεία-εκλογικά κέντρα:

  1. Για τα μέλη του Δήμου Τρικκαίων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί της οδού Καραϊσκάκη 29 (2ος όροφος)
  2. Για τα μέλη του Δήμου Μετεώρων στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας
  3. Για τα μέλη του Δήμου Πύλης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης
  4. Για τα μέλη του Δήμου Φαρκαδόνας στο καφενείο «Ξάνθου Νάτσινα» στη Φαρκαδόνα
  5. Για τα μέλη της Βασιλικής στο καφενείο «Ζιάκα»

Οι υποψήφιοι για την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων είναι οι:

Αδάμου Ευαγγελία, Βρύσης Ευάγγελος, Ζυγογιάννη Αναστασία, Κείος Ευάγγελος, Κεμανίδης Ιωάννης, Κωστοπούλου Βασιλική, Λίτσιου Ευαγγελία, Μανόλης Δημήτριος, Μεσημέρης Ευάγγελος, Μήτσιος Κωνσταντίνος, Μουζακιάρη Άννα – Μαρία, Μπουρλιός Σωτήριος, Μυλωνά Κωνσταντίνα, Νταϊλιάνης Αθανάσιος, Νταούλας Σταύρος, Ντούβλης Αθανάσιος, Παπαευθυμίου Λάμπρος, Πασχαλίδης Γεώργιος, Πουλιανίτης Χρήστος, Πουρνάρα Ελένη, Πρινάρη Βασιλική, Σίμος Χαράλαμπος, Τζάνης Νικόλαος, Τοπαλίδου Κυριακή, Τριανταφύλλου Βασίλειος, Τσατσαρώνης Γεώργιος, Τσιανάκας Ιωάννης, Τσικρικάς Ελευθέριος, Χελιδώνης Σωτήριος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό είναι ότι η οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος άρχισε και ότι αμέσως μετά την Κυριακή θα προετοιμαστούν πολιτικές εκδηλώσεις με θεματικό χαρακτήρα και εφ’ όλης της ύλης, παντού. Στόχος είναι η εξωστρέφεια, η επαφή με την κοινωνία, και το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Το κόμμα θα βρίσκεται παντού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης