Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Πρόγραμμα για την εορτή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας

Ανακοινώσεις διάφορες26.08.2019 | 4:36 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ
ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του εν Δομπώ

Από 30 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
Ώρα 7:15 μ.μ. Υποδοχή της Θαυματουργού Τιμίας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ του εν Δομπώ, στα προπύλαια του Ιερού μας Ναού υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, και εν συνεχεία ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός για την Εορτή της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ, με Αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα. Την Τιμία Κάρα, θα προσκομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Σεραφείμ Δομπού Λεβαδείας, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Τσεκούρας.
Ώρα 9:45 μ.μ. έως 12:30 βραδινή ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, Ακολουθία του Όρθρου και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019
Ώρα 7:00-10:00 π.μ Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Σεραφείμ εν Δομπώ Αρχιμ. Νεκταρίου Τσεκούρα, Θείο κήρυγμα και το ύψωμα της Παναγίας μας.
Ώρα 7:30 μ.μ. Μεγάλος Εσπερινός του Σαββάτου, Ιερά Παράκληση στην ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ της Παναγίας μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Ώρα 7:00-10:00 π.μ Όρθρος, Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μικρού Αγιασμού για την Πρωτομηνιά.
Ώρα 7:30 μ.μ Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Σεραφείμ εν Δομπώ.
Ώρα 9:45 μ.μ έως 12:30 βραδινή, ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία για την Εορτή του Αγίου Μάμαντος. (Θα τεθεί προς προσκύνησιν απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μάμαντος, που φυλάσσεται στον Ιερό μας Ναό).
Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό της Παναγίας μας και του Αγίου Σεραφείμ.
Εκ του Ιερού Ναού

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop