Τρίτη 27.02.2024 | Εορτάζουν: Ασκληπιός, Ασκληπιάς, Ασκληπιάδα, Νήσιος, Νήσης

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Ανακοινώσεις διάφορες12.03.2021 | 12:09 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ανακοινώνει ότι σε όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων και των χωριών θα τελεστεί ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 στις 6:00 το απόγευμα.

Ομοίως, κάθε Κυριακή θα τελείται ο Κατανυκτικός Εσπερινός στις 6:00 το απόγευμα σε όλους τους Ιερούς Ναούς.

Το Μεγάλο Απόδειπνο θα τελείται καθημερινά στις 6:00 το απόγευμα σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς.

Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία θα τελείται κάθε Τετάρτη στις 7:00 το απόγευμα σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς. Εκεί όπου υπάρχει και δεύτερος Ιερέας θα τελείται η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και το πρωί. Κάθε Παρασκευή 7:30 το πρωί θα τελείται η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς.

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων θα τελείται δύο φορές. Η πρώτη Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται στις 5:00 και η δεύτερη στις 7:00 το απόγευμα. Στα χωριά της Επαρχίας μας η Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται στις 7:00 το απόγευμα.

Κάθε Σάββατο στις 7:30 το πρωί θα τελείται η Θεία Λειτουργία και στις 6:00 το απόγευμα ο Εσπερινός σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε Κυριακή τελείται διπλή Θεία Λειτουργία στους Ενοριακούς Ναούς της πόλεως που διαθέτουν δύο (2) Ιερείς.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης