Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Πρόγραμμα Μητροπολίτου (31/7- 7/8)

Ανακοινώσεις διάφορες31.07.2020 | 3:58 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ 30 Ιουλίου 2020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

 

Την Κυριακή 2 Αυγούστου, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείον Λόγον, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαλακασίου.

Το απόγευμα 7.00 μ.μ , θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγναντιάς.

Την Δευτέρα 3 Αυγούστου, 7.00 το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαμπουρεσίου.

Την Τρίτη 4 Αυγούστου, 7.00 το απόγευμα, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ματονερίου.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, θα συλλειτουργήσει στην πολυαρχιερατική θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Το απόγευμα 7.00, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κονισκού.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μετεώρων, επί τη ονομαστική εορτή του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμ. Δομετίου.

Το απόγευμα 7.00, θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οξύνειας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ