Παρασκευή 30.09.2022 | Εορτάζουν: Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες31.03.2022 | 3:47 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Παρασκευή 1 Απριλίου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της δ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Καστρακίου.
Την Κυριακή 3 Απριλίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, όπου και θα τελέσει το πενταετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του, Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ. Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μακαριστού Σεραφείμ, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού.
Το απόγευμα στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του ε΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Προ της απολύσεως θα ομιλήσει καταλλήλως ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Χαρίσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης