Δευτέρα 16.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων

Ανακοινώσεις διάφορες06.04.2022 | 3:34 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.
Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ., θα τελέσει την κατάθεση των ιερών λειψάνων και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και των τριών Νεομαρτύρων Διάβας.
Την Κυριακή 10 Απριλίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την ακολουθία των Εγκαινίων και την θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και των τριών Νεομαρτύρων Διάβας.
Το απόγευμα στις 6.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του ΣΤ΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Προ της απολύσεως θα ομιλήσει καταλλήλως ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης